ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд ПолиграфияИнфо ПринтСток ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Тук можете да изпратите запитване за изработка на рекламните ви материали. Използвайте бутон Поискай оферта.
Актуални запитвания - 0 | Общо запитвания - 1075 | Активни фирми-изпълнители - 54 | Цена
Често задавани въпроси

Добре дошли в www.bgoferta.info
Тук ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси за работа със системата.
Вижте кратки инструкции за работа тук: printguide.info


За потребители:

Защо да използвам www.bgoferta.info?
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

Трябва ми специфична услуга, как да направя запитването си?
Натиснете бутона „Поискай оферта“, опишете в свободен текст Вашето запитване и от списъка изберете категорията на стоките или услугите, които са Ви необходими. Трябва да въведете коректен имейл, който след няколко минути ще трябва да потвърдите. Това се налага, за да се минимизира вероятността от фалшиви заявки.

Как моето запитване достига до фирмите?
След като потвърдите имейла си, Вашето запитване ще достигне до всички фирми-изпълнители в системата. Запитването Ви ще бъде изпратено, след като бъде прегледано и одобрено от администратор.

Колко оферти ще получа?
Можете да получите оферти от всички фирми, до които е изпратено запитването Ви. Всичко зависи от готовността на всяка фирма да Ви оферира.

След колко време ще получа оферта?
Времето, за което ще получите оферта зависи от всяка фирма. Кога ще провери имейла, на който е изпратено запитването и за колко време ще изготви офертата . „БГ оферта“ осъществява връзката между Вас и избраните подизъпълнители, но не може да се ангажира със срокове за получаването на офертите.

Трябва ли да платя нещо за ползването на „БГ оферта“?
Не, използването на сайта е абсолютно безплатно за Вас.


За фирми:

Как да включа моята фирма в „БГ оферта?“
Влезте в менюто „Добави фирма изпълнител“ и следвайте инструкциите. След като изберете периода на Вашето присъствие в списъка с фирми и направите плащане, администраторът на „БГ оферта“ ще активира Вашето присъствие. Важно: Трябва да имате активен имейл, който да се проверява всеки ден. Така ще можете да получавате всички запитвания и да изпращате Вашите оферти в кратки срокове.

Как клиентът ще разбере, че трябва да избере точно мен от списъка?
Всички фирми, които присъстват в списъка и са заявили готовност да изпращат оферти, получават всички запитвания, изпратени през системата.

Какво трябва да направя, когато получа запитване?
Най-важното нещо е да направите бързо офертата, тъй като това е много важно за клиента, който е направил запитването. Ако е невъзможно да направите оферта, моля отговорете на клиента по имейл или телефон, който е посочил. Обратната връзка е от най-голямо значение при този вид комуникация.

Запитването достига до още 50 фирми, кого ще избере клиентът?
Клиентът ще избере най-бързата и най-изгодната оферта, която е получил. От Вас зависи дали Вашата оферта ще бъде избраната. „БГ оферта“ е осъществила връзката между Вас и клиента. Останалото е във Ваши ръце.
Асистент-помощник за Вашите запитвания за оферти

0878 100 148

За рекламни материали
За продукти на външната реклама
За хартии, мастила и др.
За машини
За други
Error: Embedded data could not be displayed.

Нестандартни продукти от ПринтИдея

Кутия за луксозни слънчеви очила

Тази кутия е направена от J-Point + за луксозиния бранд слънчеви очила Clandestino. Марката е италианска и предлага очила с дървени рамки. Кутията, в която с...

Календар на Fespa Bulgaria

Този 14 листов календар е съвместен проект на Fespa Bulgaria и фондация Visionary. Двете организации обединиха усилията си, за да изработят календар, създаден ...